در میان فست فودها ژامبون معمولی از ژامبون تنوری بهتر است چون در اثر تنوری كردن، ممكن است تركیبهای حلقوی در ژامبون ایجاد شود که این ترکیبها سرطانزا هستند.فستفودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر دادهاند. در بسیاری از مواقع حتی بر خلاف میل ...
ده در بدن را خنثي مي كنند و همچنين تاثير محافظتي در برابر سرطان ريه نيز دارند. البته براي پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي نيز توصيه مي شود. هويج مقدار بالايي فيبرهاي غذايي دارد كه به جلوگيري از سخت شدن ديواره عروق، تنظيم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك مي كند. هويج را بايد منبع غني ويتامين هاي A, B6, K, B1, B2, B3, C, E دانست كه البته در ...
گوجه سبز و چغاله بادام جزو نوبرانه های بهاری است
در ترکیب گوجه سبز مقادیر زیادی پتاسیم و فلور هم وجود دارد که فلور در سلامت دندان ها موثر است و پتاسیم هم در کارکرد بافت عضلانی و عضله قلب تاثیر بالایی دارد. چغاله بادام می تواند به عنوان یک میان وعده نسبتا بی ضرر به خصوص برای بچه هایی که به تنقلات پر کالری علاقه زیادی دارند ...
تاثیر كم آبی بر بدن انسان
70 درصد از کل بدن انسان از آب تشکیل شده است. این میزان در بخشهای مختلف بدن وجود دارد. سلولهای بدن همگی برای زنده ماندن به آب نیز دارند. 83 درصد از خون، 75 درصد از عضلات، 74 درصد از مغز، 22 درصد از استخوان و 25 درصد از چربیهای بدن را آب تشکیل داده، که کاهش این میزان از آب حتی به میزان ده درصد برای بدن ...
ویتامین آ برای بینایی روزانه و شبانه ضروری است
تغذیه عامل بسیار مهمی است که در تمام ابعاد سلامت نقش دارد. بینایی نیز مانند سایر بخشها به میزان قابلتوجهی از تغذیه تاثیر میگیرد. امگا3، ویتامینها، رنگدانهها و سایر آنتیاکسیدانها موادی مغذی هستند که برای عملکرد مناسب و سلامت سلولهای بینایی ...
رژیم غذایی مناسب خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش می دهد.
تغذیه سالم برای کسانی که ۵۰ سالگی را رد کردهاند، مزایایی چون افزایش سلامت و قدرت فکری، مقاومت در برابر بیماری، افزایش سطح انرژی، بهبودی سریعتر و مدیریت بهتر بیماریهای مزمن را به همراه دارد.
همانطور که پا به سن میگذارید، خوب غذا خوردن ...
آلودگي ميكروبي در تهيه سوسيس خانگي بالاست.
مشکل اين محصولات صنعتي اين است كه حتي اگر با محصولات مرغوب هم تهيه شده باشد جزء غذاهاي مانده محسوب ميشود، چون مدت طولاني ميماند، بنابراين خاصيت غذايياش پايين ميآيد اما بهطور كلي در طب سنتي بيشتر توصيه به استفاده از گوشت مرغ براي تهيه سوسيس است.
اين غذاي ...